Bakgrunden till

Moments of Magic

Idén till att starta upp naturfotoresor som del av Moments of Magic har vuxit fram under mina många egna resor. Jag har många gånger letat efter resor för fotografer som fokuserar på härliga naturupplevelser, bästa möjliga fotomöjligheter och ger tillfälle att växa som fotograf.

Även om jag har hittat resor som verkar bra fotomässigt har jag skapat mina egna resor då övriga delar ej stämt med mina tankar. Att lägga pengar för att få lyxboende istället för bra funktionella boenden, eller betala extra för att resa med en känd fotograf har inte lockat. Att behöva åka i stor grupp eller till platser i högsäsong när det är fler fotografer än motiv förtar också naturupplevelsen.

Intresset var stort från andra runt hur jag satt ihop mina äventyr, och från det skapades Moments of Magic naturfotoresor!

Vår Filosofi

Perfekta Fotoresan

Den perfekta naturfotoresan skall verkligen vara en resa för fotografer!

Den ska tillhandahålla magiska ögonblick som blir minnen för livet.
Den ska ske i liten grupp utan trängsel så inte upplevelsen förtas.
Den ska inkludera kunnig guide med lokal kännedom såväl som hög fotokunskap inom specifika situationer som möts.

Fotomöjligheterna ska vara av allra högsta klass, men kostnaden hållas under kontroll med rätt val av boendenivå. Resan ska erbjuda en kreativ miljö där det finns möjlighet att få den grad av tips och stöd som önskas, men med stort utrymme att skapa bilder på sitt eget sätt.

Det är detta jag strävat efter under mina egna resor och som nu ligger till grund för de resor som arrangeras av Moments of Magic!

På en naturfotoresa med

får du uppleva

Fotografering i Världsklass

Möjiighet till bra bilder är viktigt. Resorna är noga utvalda för att alla ska ha chans att komma hem med bilder av hög kvalitet

Starka Naturupplevelser

Starka naturupplevelser på naturens villkor. Jag vill att alla ska få med sig minnen för livet från de magiska möten i komplement till enbart bra bilder.

Professionell coachning

Oavsett nivå erbjuds möjlighet att växa som fotograf. Löpande under resorna ges guidning och tips utifrån de specifika situationer som vi möter.

Attraktivt pris

Resor utformas för att kunna erbjuda riktigt bra fotomöjligheter till ett attraktivt pris. Funktionellt utan överflöd är ledorden.

Personligt utan trängsel

Personlig utformning och små grupper. Resmål och tidpunkter för resor valda för att ej behöva trängas med stor mängder andra fotografer.

Trygghet som resenär

På alla våra resor finns hos kammarkollegiet utställd resegaranti enligt resegarantilagen.